MAGNEZIJUM-HLORID GEL

429,00 RSD

 


Pakovanje: HPDE boca od 250ml
Barkod: 8606107738956

Šifra proizvoda: 400501 Kategorija: Oznake: , , , , , Product ID: 1989

NAMENA:
Magnezijum Hlorid Gel je visoko efikasan gel, formulisan tako da blagotvorno deluje na ljudski organizam. DMSO je prirodan organski rastvarač, koji će omugućiti brže i dublje prodiranje magnezijuma iz prirodnog
magnezijum hlorida u tkivo, i doprineti brzom olakšanju. Primarno delovanje ove formule je da ublaži: ukočenost zglobova i upalu mišića, bolova u vratu i ledjima, napetost, stres, umor i iznemoglost, osećaj težine u nogama pojačanom cirkulacijom. Poboljšava izgled ožiljka i hidrataciju kože.

UPOTREBA:
Ukloniti kremu, losion ili sapun sa kože jer mogu ometati prodranje magnezijuma jona u kožu. Naneti par kapi gela i temeljno utrljati. Ostaviti na koži, a nakon 30 minuta obrisati ili isprati. Za opuštanje organizma preporučuje se masaža celog tela gelom, tada se telo osobadja stresa i povećava apsorciju magnezijuma.

MERA OPREZA:
Samo za spoljašnu upotrebu. Pre i posle nanošenja gela oprati ruke. Izbegavati kontakt sa očima, sluzokožom i odećom. Ako dodje do iritacije, crvenila ili nelagodnosti prekinuti upotrebu. Čuvati na suvom i tamnom mestu u dobro zatvorenoj ambalaži.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.